Nver названо кращим житловим комплесом в Україні! Тепер вже офіційно

Nver названо кращим житловим комплесом в Україні! Тепер вже офіційно

У Лондоні визначили найкращий житловий комплекс України
На офіційній церемонії нагородження конкурсу International Property Awards, яка відбулася 17 жовтня в Лондоні, житловий комплекс Nver було названо кращим в Україні в двох номінаціях.

Щороку суддівська колегія International Property Awards, що складається з понад 100 експертів, серед яких представники найвищих кіл британського суспільства, включаючи лордів і графа, а також незалежних професіоналів у світовій нерухомості, збирається в Лондоні, аби оголосити кращі проєкти з різних країн.
У цьому році переможцем серед українських проєктів став Nver від девелоперської компанії Taryan Group. Він здобув перемогу в двох номінаціях: Mixed use development та Residential high-rise development.
За словами CEO Taryan Group Артура Мхітаряна, «нам дуже приємно, що світові експерти оцінили інноваційність та унікальну архітектурну цінність проєкту, якіий ми реалізовуємо прямо зараз, будуючи Nver, незважаючи на важкі умови, з найкращими фахівцями України».
Nver і дійсно вражає своїми інноваційними рішеннями, зокрема панорамним 50-метровим мостом, який об’єднує дві вежі з відкритим та критим басейнами, велнес-зоною і панорамним фітнес-залом.
На сьогоднішній день будівництво активно триває, завершується етап облаштування фундаментної плити. Уже незабаром розпочнеться зведення монолітного каркасу будівлі.
Перемога на конкурсі International Propery Awards підтвердила, що Nver не просто відповідає міжнародним стандартам, а й задає нові тренди в індустрії світового девелопменту.
Нагадаємо, що найвизначнішу перемогу на конкурсі International Property Awards отримав Taryan Towers, який завоював тоді звання найкращого житлового комплексу світу в номінації Best residential high-rise development 2021.

21 Жовтня, 2024

© Всі права захищені. NVER, 2024.